23948sdkhjf

Udstillere på EoT: - Vi savner bredde og sjællændere

Torsdag var sidste dag på EoT-messen i Messecenter Herning, og da eftermiddagen gik på hæld, tog Electronic Supply en tur rundt blandt messens udstillere for at tage pulsen på deres messeoplevelse.

Micro Technic: - Der er meget langt fra Sjælland til Herning

Vi møder Micro Technic og direktør Frank Max Laursen i virksomhedens stand nær messens indgang. Her har han været til stede alle tre dage, og den fynske

udstiller har kun rosende ord tilovers for hele EoT’s koncept og køreplan.

Han tøver ikke et øjeblik med at kalde Messecenter Herning for landets bedste, når det kommer til arrangement og afvikling, men der er ikke desto mindre noget, Frank Max Laursen har savnet på årets messe.

 - Vi må jo endnu engang konstatere, at der er forbandet langt fra Sjælland til Herning, fortæller Frank Max Laursen, der havde håbet at møde flere sjællandske kunder og samarbejdspartnere i løbet af dagene på den jyske hede.

Han er ikke sikker på, hvordan man løser den udfordring, men peger på transporttiden som et sted, man måske kunne sætte ind.

- Det er lige før, jeg tror, det kunne give mening at betale for at få et par fly sat ind. Jeg har nok sendt i omegnen af 500 invitationer ud til sjællandske forbindelser, og jeg har ikke set mere end to-tre stykker, så det er helt klart et problem, der får os til at overveje, om vi skal komme tilbage næste gang, fortæller Frank Max Laursen.

 Selektro: - Måske to dage er nok

Ved Selektros stand genkender man billedet af de udeblivende sjællændere. Her møder vi account manager Lene Svejgaard, som tillige med Frank Max Laursen ikke har en finger at sætte på messens kvalitet og afvikling. Det eneste, hun og resten af Selektros hold har savnet, er flere gæster.

- Det har været lidt tyndt med besøgende her på sidstedagen, og vi stod faktisk netop og talte om, at to dage måske var nok til sådan en messe, fortæller hun.

 Styromatic: - Mere bredde ville gøre godt

Hos Styromatic møder vi de to key account managers Rasmus Flarup og Pia Hausager. De har begge været glade for messen, der efter Pia Hausagers opfattelse har formået at holde fast i samme gode koncept som i 2017, og så finder de det positivt, at der har sluttet sig flere udstillere til. Til gengæld har de også bemærket, at der har været lidt tommere på de sjællandske stande, og så savner Pia Hausager lidt mere for udstillerne at kigge på.

- Konferencesporet har virket rigtig godt, men som udstiller vil man jo gerne kunne opleve noget, mens man kan holde øje med sin stand og eventuelle besøgende, forklarer hun, og peger desuden på, at man godt kunne have udnyttet årets temaer bedre. 

- Space-temaet, der ellers lød rigtig spændende, har vi ikke set så meget til andet end på førstedagen med besøget fra Andreas Mogensen, fortæller hun.

 Selvom både Pia Hausager og Rasmus Flarup sætter stor pris på netværksaspektet af messen, savner de også begge flere besøgende, og her har Rasmus Flarup et bud på en løsning.

- Jeg tror, det kunne være fint, hvis man bredte messen lidt ud, så her eksempelvis også var flere udstillere inden for mekanik, for det er et temmelig snævert felt lige nu, fortæller han. 

Under alle omstændigheder håber de to på, at styregruppen formår at skabe noget, der kan blive ved at trække EoT, for konceptet er med Pia Hausagers ord intet mindre end skidegodt.

Seritronic: - Vi kan godt invitere flere med

 Ved Seritronics stand møder vi en storsmilende direktør. Hans Henrik Pedersen er godt tilfreds med årets messe, og som medlem af udviklingsgruppen bag EoT har han også hørt meget positiv feedback i løbet af de seneste dage.

- Det, vi hører fra folk, er, at det er en fed messe at komme på, og det er vi selvfølgelig utroligt glade for, fortæller den nordjyske direktør og forklarer, at han i mange år har drømt om at skabe et samlingssted for branchen i lige netop Herning.

- MCH er bare superprofesionelle, og mit helt store ønske er, at det her over tid skal blive messen, som også kan tiltrække gæster fra både Tyskland og Skandinavien, fortæller Hans Henrik Pedersen.

Selvom han overordnet er godt tilfreds med årets messe, betyder det dog ikke, at konceptet ikke stadig skal fintunes her efter anden runde. 

- Nu skal vi selvfølgelig til at kigge på, hvordan vi gør det endnu bedre, og jeg har da allerede nogle idéer. Blandt andet tror jeg, at vi skal gøre messen lidt bredere, for elektronik er mange ting, og vi vil eksempelvis gerne have flere mekanikvirksomheder med, fortæller Hans Henrik Pedersen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078