23948sdkhjf

Ambu indgår amerikansk distributionsaftale

Ambu har indgået partnerskab med amerikanske Cook Medical, der skal stå for distributionen af Ambus engangs-duodenoskop i USA, når produktet er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder. Det oplyste Ambu fredag i en meddelelse til fondsbørsen.

Ambu er i øjeblikket ved at udvikle duodenoskopet, der skal være med til at forhindre infektioner, der skyldes smitte fra patient til patient via et skop. Siden 2015 har de amerikanske sundhedsmyndigheder øget deres fokus på smitte fra endoskoper, især genbrugelige endoskoper til mave-tarm-procedurer. Ambu arbejder i øjeblikket på at opnå regulatorisk godkendelse fra FDA af produktet, som altså ikke er på markedet endnu, men forventes at blive lanceret inden udgangen af september 2020.

- Dette er en vigtig milepæl på vores vej mod en engangs-løsning til ERCP-procedurer, siger Juan Jose Gonzalez, administrerende direktør i Ambu.

I meddelelsen oplyser Ambu, at der ikke vil blive offentliggjort yderligere detaljer om aftalen på nuværende tidspunkt, men den forventes ikke at have nogen effekt på de udmeldte forventninger til selskabets vækst, indtjening og frie pengestrømme frem mod september 2020.

Læs mere om: Ambu
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096