23948sdkhjf

Ansatte én hver måned i 2018: - Vi vil være førende i vores del af industrien

Det går stærk hos fynske Roeq, som producerer applikationer til MiR-robotter. Virksomheden blev stiftet i 2017, et år senere var de første produkter klar til markedet, og i løbet af 2018 ansatte Roeq omtrent en ny medarbejder om måneden.

Nu er Roeq blevet kåret som Årets Virksomhed i Assens Kommune, og ifølge medstifter og udviklingsdirektør Benni S. Lund rækker ambitionerne meget længere. Virksomheden skal være verdensførende inden for sin del af robot-industrien.

- Vi skal bare kunne tilbyde det mest sikre og det mest pålidelige udstyr til MiR-robotter, fortæller Benni S. Lund til fyens.dk.

Kurven er stejl opad

Allerede nu har Roeq forhandlere over hele verden, og holdet har netop været i Chicago til en stor messe, hvor man fik tilknyttet flere amerikanske forhandlere.

- Det er gået stærkt, men der var et hul i markedet, som vi nåede at fylde op før nogle andre. Vi har nok været de første world wide, der udelukkende satser på tilbehør til MiR-robotter, fortæller Benni S. Lund, der understreger, at væksten ikke stopper her.

- Vi er en lille virksomhed. Endnu. Men vi fortsætter med at vækste. I den grad. Kurven er meget stejlt opad, siger han til fyens.dk, uden dog at ville afsløre noget om omsætning og antallet af solgte enheder.

Skal væksambitionerne indfris står Roeq imidlertid over for en udfordring, der er bredt anerkendt i robotindustrien; der skal skaffes endnu flere dygtige medarbejdere.

- Det bliver en udfordring. De hænger ikke lige på træerne, og vi er mange virksomheder her på Fyn, som har brug for de samme profiler, så der er og bliver rift om dem, fortæller udviklingsdirektøren Benni S. Lund.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094