23948sdkhjf

DIS sender kloge hoveder til det sønderjyske

Danmarks syd- og sønderjyske virksomheder får nu bedre adgang til højtuddannet arbejdskraft. DIS, der råder over mere end 500 ingeniører i ind- og udland, har åbnet en afdeling i Sønderborg, og målet er at afhjælpe manglen på højtkvalificerede hoveder og hænder i området.  Det skriver JydskeVestkysten.

- Vi kan fjerne en bekymring, der går på, at virksomheder oplever at måtte bremse væksten, fordi de ikke kan få den rette arbejdskraft, forklarer Jesper Jacobsen, der er ansat som salgschef af den netop åbnede Sønderborgafdeling.

Han understreger, at det desuden giver god mening for DIS at være tæt på SDU’s ingeniøruddannelser i byen, og at virksomheden også kan hjælpe med at finde penge til studieprojekter.

Ifølge DIS’ stifter og direktør, Michael Gadeberg, vil det for mange af områdets virksomheder give god mening at trække på tilbuddet om fleksibel arbejdskraft.

- Virksomheder kan i perioder have brug for et skiftende antal af ingeniører i forbindelse med et udviklingsarbejde. Vi vil gerne løse den opgave ved at tilbyde en fleksibel kompetence. Med flere hundrede ingeniører rundt i verden bygger vi bro mellem brancher og kan effektivt finde dem, der har de nødvendige kvalifikationer, forklarer han til JydskeVestkysten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078