23948sdkhjf

Fynske rumcykler flyvende fra start: Udbud overtegnet med 90 procent

Den fynske producent af blandt andet rumcykler kan være godt tilfreds efter en veloverstået børsnotering. Med tegningsordrer på mere end 57 millioner kroner blev Danish Aerospace Companys minimumsudbud af aktier for 30 millioner kroner overtegnet med mere end 90 procent.

Bestyrelsesformand i Danish Aerospace Company Niels Heering er glad for den solide opbakning fra investorerne.

- Jeg er meget tilfreds med interessen for børsnoteringen. Opbakningen har været rigtig flot, og jeg glæder mig over at byde de mere end 1800 nye aktionærer velkommen. Samtidig er jeg overordentlig stolt over den dedikerede indsats fra selskabets direktion og medarbejdere i processen og glæder mig over, at vi nu kan starte arbejdet med at realisere Danish Aerospace Companys ambitiøse vækstplaner, siger Niels Heering.

Også Danish Aerospace Companys CEO, Thomas A.E. Andersen, glæder sig over det flotte resultat.

- Vi går til arbejdet med den største respekt for investorerne og deres tillid til Danish Aerospace Company, vores produkter og vores muligheder. Med den succesfulde børsnotering bag os glæder jeg mig meget til at fortsætte udviklingen af vores forretning i henhold til strategiplanen, siger Thomas A.E. Andersen.

Ifølge TV2 Fyn var der før aktie-emissionen afgivet bindende tilsagn fra investorer om at tegne aktier svarende til sammenlagt 56,2 procent. Bag børsnoteringen af selskabet står den danske erhvervsmand Mikael Goldschmidt, der via M. Goldschmidt Capital A/S indtil nu har ejet 100 procent af Danish Aerospace Company. Ifølge mediet ejer han nu 34,3 procent af aktierne, mens N.C. Grønlund Holding ejer 25,5 procent, og de godt 1800 nye aktionærer ejer 39 procent af firmaet.

Første handelsdag på Nasdaq First North Denmark forventes at være mandag den 27. maj.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062