23948sdkhjf

Blue Ocean Robotics løb med international pris

Danske Blue Ocean Robotics, som fremstiller servicerobotter indenfor sundhed, hotel, byggeri og landbrug, vandt i nat en af verdens mest prestigefyldte priser indenfor robotbranchen, IERA Award 2019.

Blue Ocean Robotics vandt den internationale top-pris for UVD Robot, en desinfektionsrobot som kan garantere hospitaler 99.99 pct. desinficerede patientstuer.

- Vi er helt vildt stolte af at vinde IERA Award 2019. Det er en fantastisk international anerkendelse. Det betyder, at verden forstår, at vi står med et banebrydende produkt, som ikke blot reducerer risikoen for at få hospitalsrelaterede infektioner for patienterne, men i høj grad også besøgende og hospitalspersonale. Alle kan de føle sig trygge i lokaler, som er blevet desinficeret af robotten, siger en stolt Claus Risager, CEO i Blue Ocean Robotics i Odense.

IERA Award er en af verdens mest prestigefyldte priser indenfor robotbranchen. Den hædrer samarbejdet mellem videnskab og industri indenfor fremstilling af robotter og uddeles af The International Federation of Robotics, IFR og The IEEE Robotics and Automation Society (IEEE/RAS), som er verdens største professionelle tekniske organisation med mere end 420.000 medlemmer i over 160 lande. Prisen blev uddelt i Montreal, Canada, onsdag aften, dansk tid.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111