23948sdkhjf

Robotvirksomheder gør sig lækre overfor investorer

Den 26. juni afholdes Odense Investor Summit 2019, som er et arrangement for direkte investeringer i den danske robotklynge.

Mere end 20 internationale og danske nystartede virksomheder og SMV'er inden for robotter, droner og sundhedsteknologi møder på Odense Investor Summit 2019 mere end 120 investorer, der ønsker at investere i robotter, droner og sundhedsteknologi.

- Siden 2015 er der investeret knap 6 mia. kr. i fynske robot- og dronevirksomheder. Parallelt med branchens høje vækstrater kan vi se, at investorerne nu vælger at investere i virksomhederne meget tidligere end før. Odense Investor Summit er blevet attraktiv både for seed-money, soft-money og venture capital, og har udviklet sig til en international event, hvor ikke bare danske robotvirksomheder, men også virksomheder fra resten af Europa deltager. Odense er blevet mødestedet for kapitalsøgende robotvirksomheder og tech-investorer, fortæller Michael Hansen, investment manager, Invest in Odense.

På Odense Investor Summit 2019 er det muligt at møde danske virksomheder fra opstartsniveau til meget avanceret niveau. Mød for eksempel:

På opstartsniveau: Kobots - Voice Responsive Robotics - en mobil, stemmestyret skærerobot til byggebranchen, der øger produktionskapaciteten i byggerier med op til 300 pct.

På venture-niveau: TriVision - visionsteknologi, der kan forebygge dyre recalls, forbedre kvaliteten væsentligt og forbedre OEE-oppetiden.

På avanceret niveau: Blue Ocean Robotics - den første "robot venture factory", der udvikler, producerer og sælger professionelle servicerobotter til sundhedspleje, byggeri, landbrug, uddannelse og andre globale markeder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078