23948sdkhjf

De danske fællesstande bliver endnu mere fælles på Elmia

Gennem mange år har Danmark været repræsenteret med to danske fællesstande på Nordeuropas største underleverandørmesse Elmia Subcontractor, som afholdes hvert år i november måned i Jönköping, Sverige. Industrisamarbejdet en del af DI, og Center For Underleverandører, CFU, har begge arrangeret hver sin fællesstand.

Gennem de seneste år har parterne samarbejdet omkring fælles markedsføring af Danmark og fællesstandene på det svenske marked, samt netværksaktiviteter for udstillerne.

Med henblik på at styrke synlighed og markedsføring har partnerne fra 2019 besluttet at fusionere aktiviteter og gennemføre fællesstandene i et egentligt partnerskab mellem de to hidtidige arrangører.

Fællestandene vil blive markedsført i Sverige under titlen ”Danish Subcontractors”

- I 2019 og 2020 vil udstillerne ikke opleve den helt store forskel, da vi af praktiske og pladsmæssige grunde beholder de oprindelige to placeringer med nogenlunde samme opsætning, dog vil vi søge en ensartet signatur udadtil. Standene vil stort set også blive serviceret af det sædvanlige personale, fortæller Knud Hareskov fra CFU.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078