23948sdkhjf

15 ledige robot-jobs hos Hobro-virksomhed

Det går stærkt hos den nordjyske robotvirksomhed Technicon, der for nyligt etablerede en afdeling i Odense. På fem år er virksomheden vokset til i dag at beskæftige 30 ansatte, og med mere end 15 åbne stillingsopslag er der ikke tegn på, at væksten stopper her.

- Vi oplever en voldsomt stigende efterspørgsel i industrien efter vores produkter og søger salgs- og servicemedarbejdere, automationsteknikere, industrielektrikere, civilingeniører, softwareudviklere og robotprogrammører - hele paletten, fortæller direktør Casper Hansen til Nordjyske.

Selvom der er rift om branchens talenter, er Casper Hansen ikke i tvivl om, at det nok skal lykkes at få besat de ledige stillinger, og han peger på, at Nordjylland har en styrkeposition med gode universiteter og mange virksomheder med et højt teknologiniveau.

Forretning på to ben

Technicons forretning opererer på to ben. Det ene handler om forskning og udvikling, og her arbejder man lige nu sammen med DTU om at udvikle en robot, der kan montere komponenter på printplader. Det andet ben handler om at levere robotløsninger til virksomheder, og her er fleksibilitet ifølge Casper Hansen er nøgleord.

- De små og mellemstore virksomheder, vi typisk har som kunder, har behov for at skifte mellem forskellige produktioner og ikke mindst være forberedt på nye. Den ene kunde producerer måske brød og kager, mens den anden producerer vindmøller. Det stiller ekstreme krav til os som ingeniører at lægge mange forskellige funktioner ind og samtidig gøre brugerfladen enkel. Men det er afgørende for, at robotten i sidste ende kommer ud og skaber værdi, hvor den nu skal bruges. Og det er vores vigtigste mission, siger Casper Hansen til Nordjyske.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188