23948sdkhjf

Gomspace fyrer igen igen: To direktører ryger med i købet

Den nordjyske satellitproducent, der i 2018 øgede sin omsætning med næsten 60 procent, indleder nu tredje fyringsrunde på mindre end et år. I denne omgang drejer det sig om op til 30 medarbejdere, der skal afskediges inden udgangen af juni måned. Det oplyste Gomspace tirsdag i en meddelelse til fondsbørsen.

Til Børsen forklarer direktør Niels Buus, at Gomspace befinder sig i en fase, hvor der fokuseres på at reducere omkostningerne, fordi virksomheden ikke skal vokse så meget som forventet.

Gomspace fyrede senest i januar, og inden det blev omkring 40 medarbejdere afskediget fra Aalborg-firmaets udviklingsafdeling tilbage i november. Forhandlingerne med medarbejderne er endnu ikke indledt, og det præcise antal er derfor stadig uvist, men ifølge direktøren vil det betyde, at Gomspace i alt vil have fyret 65-70 medarbejdere inden for et år.

Niels Buus oplyser til Nordjyske, at udviklingsafdelingen går fri i denne omgang. I stedet skal besparelserne findes andetsteds.

- Det er på linje med, hvad vi har gjort tidligere, hvor vi har reduceret omkostningerne. Og denne gang er det støttefunktionerne og de faste omkostninger, vi tager fat i, siger direktøren til avisen.

Det er ikke kun de menige medarbejdere, der må holde for. Også Gomspaces salgsdirektør og produktionsdirektør har fået en fyreseddel, og deres opgaver overtages af Lars Alminde, der er en af grundlæggerne af GomSpace og hentes ind fra Luxembourg-afdelingen, og Peter Worsøe, der tidligere var kvalitetsmanager.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094