23948sdkhjf

Nekrolog: Tragisk tab af elskelig spidskompetence i konnektorbranchen

ODU Denmark har mistet en værdsat kollega, Per Jelstad, der gik bort i søndags. Vi bringer her en nekrolog skrevet af ODU Denmarks Mads Haastrup.

Det er med stor sorg, at vi hos ODU Denmark må meddele, at vores gode ven og medarbejder, Per Jelstad, gik bort i søndags.

Per Jelstad bisættes fredag 21/6, kl.11.00, fra Margrethe-kapellet, Anders Larsensvej 6,4300 Holbæk

Vi kommer alle til at savne Per Jelstad, der ud over at have været et af elektronikbranchens mest rare og venlige mennesker også var en spidskompetence inden for sit felt, forbindelsesteknikken. Ganske pludseligt – og alt, alt for tidligt i en alder af kun 62 år - gik Per Jelstad bort i søndags som følge af en blodprop, mens han arbejdede på sin gård hjemme hos familien.

Per Jelstad var igennem hele sit liv et vidende lyspunkt i elektronikbranchen, først inden for produktion af mobiltelefoner hos JST i Belgien og siden hos Foxconn. Han nåede også at være hos både Nokia og Sony Ericsson. Da det europæiske mobiltelefoneventyr ebbede ud, rykkede Per Jelstad over til Danchell i Jyderup.

Per Jelstad havde tidligere også arbejdet med salg af elektromekanik hos mer-el og Sophus Berendsen. I den funktion mødte Per Jelstad og Mads Haastrup, der dengang var komponentkonsulent hos Brüel & Kjær, første gang hinanden.

Per Jelstads store interesse for elektromekanik betød, at han i 2015, hvor vi manglede en produktspecialist i Danmark, rykkede ind i ODU’s danske kontor. I knapt fire år formåede han at lyse hverdagen op med sit smittende humør og hyggelige samspil med vores kunder, hvor hans store viden om alt lige fra telecom til medico og industri kom både kunder og ODU til gode.

Det efterlader et stort tomrum, at vi ikke længere hver dag bliver mødt af en glad og positiv Per Jelstad. Vores tanker er med Per Jelstads familie, når vi ærer hans minde og alt for korte liv.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096