23948sdkhjf

Nye ansigter hos Gatehouse

Den danske satellitkommunikationsvirksomhed Gatehouse Telecom har ansat to nye medarbejdere. Det drejer sig om Per Koch og Henrik Krogh Møller, begge 49 år.

Per Koch er ansat i en nyoprettet stilling som Business Development Manager. Her bliver han ansvarlig for at udvikle nye løsninger til det voksende marked for små satelliter, som Gatehouse Telecom planlægger at træde ind på.

Per er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet i 1995 og har godt 20 års erfaring inden for hard- og softwareudvikling til blandt andet mobiltelefoner og satellitkommunikationssytemer. Han kommer fra en stilling som Head of Project Management & Systems Engineering hos nanosatellitproducenten GomSpace og har derfor stor erfaring med udvikling af produkter til netop nanosatelitter. Derudover har Per tidligere bestredet ledende stillinger hos RTX og BAE Systems.

Henrik Krogh Møller er ansat i en stilling som Senior Software Developer. Her bliver han en del af virksomhedens udviklingsteam, hvor han skal bidrage til at styrke Gatehouse Telecoms kerneprodukter, der består af testværktøjer og komponenter til satellitterminaler.

Henrik er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet i 1995 og har over 20 års erfaring fra telekommunikationsbranchen med sig i bagagen. Han kommer fra en stilling som Software Architect hos Intel, hvor han har arbejdet med forskellige dele til mobilplatforme og tilhørende testværktøjer. Derudover har Henrik tidligere arbejdet for en række telekommunikationsvirksomheder, som eksempelvis Bosch Telecoms, Siemens Mobile Phones og STMicroelectronics.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094