23948sdkhjf

Waturu spinner medtech fra: Forventer værdisætning på 65 millioner

Vejlensiske Waturu har valgt at spinne selskabet Danish Medtech ud af holdingselskabet Waturu Holding A/S. Det oplyser virksomheden i en selskabsmeddelelse.

Danish Medtech udvikler løsninger til bedre sårpleje, mens Waturu har udviklet en innovativ vandteknologi, og det er de to meget forskellige markedsområder, der er årsag til beslutningen om at skille virksomhederne ad.

- Bestyrelsen har valgt at Danish Medtech skal søge kapital, som kan sikre selskabet frem mod en kommercialisering af selskabets produkter via en børsnotering ultimo 2020. Der er dialog med flere mulige CEO-kandidater med brancheerfaring, som kan tilføre selskabet den fornødne viden om markedet og internationalisering, skriver Waturu i meddelelsen.

Danish Medtech er ejet af Waturu Holding og Belair Medical med henholdsvis 90 og 10 procent, og det forventes, at selskabet værdisættes til 65 millioner kroner, ligesom der forventes en Pre-IPO kapitalrejsning på 10 millioner kroner. Waturu Holding forbliver hovedaktionær efter kapitaludvidelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094