23948sdkhjf

KK Wind Solutions solgt

A.P. Møller Holding har købt den midtjyske producent af vindmøllestyringer.  Det oplyser parterne i en pressemeddelse.

- Vi er meget glade for og ydmyge omkring udsigten til at have A.P. Møller Holding som vores nye ejer. A.P. Møller Holding bringer særdeles stærke evner og finansiel styrke til at accelerere vores strategi frem mod 2025 og gør os i stand til at følge vores kunder globalt og udvide vores systemløsninger på tværs af teknologi, forsyningskæde og service, siger Chlinton Arendahl Nielsen, CEO hos KK Wind Solutions.

Den midtjyske virksomhed forventer at kunne lukrere på det store boom i salget af vindmøller, der er for øjeblikket, og med A.P. Møller som ejer forventer man at kunne accelerere den vækst.

- KK Wind Solutions har en imponerende historie og har en stærk referenceliste som foretrukken leverandør af elektromekaniske systemer til verdens førende vindmølleproducenter, siger Jan T. Nielsen, chief investment officer hos A.P. Møller Holding.

- Efterhånden som vindindustrien har vundet momentum globalt, skal KK Wind Solutions udvikle sit globale aftryk yderligere og følge sine kunders globale ekspansion. Med A.P. Møller Holdings globale mindset, netværk og ekspertise tror vi på, at vi kan være en god partner og en engageret ejer til at støtte KK Wind Solutions på denne spændende rejse, uddyber han.

Opkøbet skal godkendes af de danske og tyske konkurrencemyndigheder, hvilket ventes at ske i tredje kvartal 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083