23948sdkhjf

Kamstrup opruster med ny direktør

Kamstrup har gennem årene investeret kraftigt i innovation, teknologi og produktudvikling og har i dag godt 350 medarbejdere der arbejder med innovation og udvikling.

 En god del af de 350 udviklingsmedarbejdere arbejder med software til virksomhedens intelligente måleløsninger. Det svarer til at hver fjerde medarbejder arbejder med udvikling, og alene i 2019 er det planen at investere knapt 13,5 pct. af omsætningen i Kamstrup på udvikling af nye produkter og serviceydelser.

- Gennem digitalisering hjælper vi forsyningsselskaber i hele verden med mere effektive måder at sikre rent vand og energi. Vi skal hele tiden finde smartere måder at bruge data på, så vi kan tilføre mere værdi til vores kunders forretning. Det vil vi blive ved med. Derfor vælger vi nu at styrke vores udviklingsområde med en dedikeret leder, der har mange års erfaring inden for innovation, produktudvikling og digitalisering, siger Kim Lehmann, CEO for Kamstrup i en pressemeddelelse.

Data-Lars i kamp for klimaet
Det bliver 49-årige, tidligere direktør hos Grundfos Lars Enevoldsen, der, i sin egenskab af direktør for softwareteknologi hos Kamstrup, skal være med til at udnytte data til gavn for klimaet og samfundet.

- Hvis vi anvender data rigtigt er der et kæmpe potentiale for at reducere spild af vand og energi. Ved at installere intelligente målere ude i alle huse, så får forsyningerne en reel mulighed for at påvirke forbruget og nedbringe eventuelt spild, siger Lars Enevoldsen og tilføjer: 

- Teknologi har altid interesseret mig og jeg glæder mig til at udvikle videre på de spændende løsninger, der i dag giver mange forsyninger et indblik i, hvad der sker i rørene. Vi skal fortsætte med at være de første og finde digitale løsninger og værktøjer, der kan gøre det nemmere at optimere forsyningsnettet og undgå unødig brug af vand og energi.

Samarbejde med partnere
For at opnå den største værdi for forsyningen og samfundet, vil Lars Enevoldsen blandt andet fokusere på at skabe flere samarbejder med partnere.

- Vores løsninger indsamler en masse viden, og den viden vil vi gerne, i samarbejde med kunder og andre teknologivirksomheder, bruge til at udvikle næste generation af løsninger. Data kan og skal bruges, så vores forbrug af ressourcer hele tiden anvendes mest effektivt, siger han.

Lars Enevoldsen kommer fra et job som Group Vice President for Digital Commercial Offerings i Grundfos, hvor han har opbygget sin erfaring gennem de sidste 24 år. Derudover er Lars næstformand for bestyrelsen hos Aalborg Universitet.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079