23948sdkhjf

Konkurrencestyrelsen giver grønt lys til KK-opkøb

Efter en forenklet sagsbehandling har Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkendt APMH Invests overtagelse af KK Wind Solutions. Det oplyser styrelsen på sin hjemmeside.

Den forenklede sagsbehandling er ifølge afgørelsen et resultat af, at der er tale om en fusion, hvor ”ingen af fusionsparterne er aktive på det samme produktmarked og geografiske marked eller på et produktmarked i et forudgående eller efterfølgende led i forhold til et produktmarked, hvorpå en anden fusionspart operer.”

- Idet fusionen på baggrund af de foreliggende oplysninger ikke giver anledning til indsigelser, har Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkendt fusionen efter en forenklet sagsbehandling, jf. konkurrencelovens § 12 c, stk. 7, skriver styrelsen i sin afgørelse.

Opkøbet skal desuden godkendes af de tyske konkurrencemyndigheder, hvilket også ventes at ske i løbet af årets tredje kvartal.

APMH Invest A/S er et datterselskab til A.P. Møller Holding A/S, der forestår investeringer for A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078