23948sdkhjf

Vestas udvider topledelse

Vindmølleproducenten har forfremmet Christian Venderby til executive vice president of service og medlem af selskabet direktion.

Christian Venderby kom til Vestas i 2006 som CFO for selskabets nordamerikanske salgs-enhed, inden han blev udpeget til COO i 2010. I 2014 flyttede han tilbage til Danmark, hvor han blev group senior vice president og head of service.

- Det er med stor glæde, at jeg kan offentliggøre udnævnelsen af Christian Venderby som executive vice president hos Vestas, siger Henrik Andersen, group president og CEO.

- Gennem de seneste fem år har Christian forvandlet Vestas’ service-forretning til en succesfuld og profitabel del af Vestas. Christians ubøjelige fokus og drive har givet afkast, og jeg er glad for, at han nu bliver en del af Vestas’ direktion, fortsætter han.

Serviceområdet blev en selvstændig division i Vestas i 2014 og har udviklet sig til et sandt guldæg for vindmølleproducenten med afkastningsgrader langt højere end salget af selve vindmøllerne kan præstere.

- For fem år siden, da vi etablerede Vestas Service som en separat forretningsenhed, var vores ambition at indfange det fulde potentiale inden for service. Sammen har vores dedikerede hold skabt den rigtige strategi, produkter og evner, der har gjort service til en af de tre nøgleområder i vores forretningsstrategi, siger Christian Venderby.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14