23948sdkhjf

Intego åbner afdeling nummer 16

Den tekniske servicepartner Intego runder 16. afdeling på landsplan, når Intego Holstebro i september slår dørene op. Udvidelsen skal styrke Integos tilstedeværelse blandt både nuværende og potentielle erhvervs- og industrikunder i Holstebro-området, og virksomheden forventer at ansætte adskillige nye medarbejdere til afdelingen over de kommende år.

Væksten fortsætter hos den landsdækkende, tekniske servicepartner Intego, der beskæftiger sig med alt lige fra el-teknisk installation og service til mekanisk service, automation, industriel IT og infrastruktur. I september åbner virksomheden således ny afdeling i Holstebro, der får til huse på Galgemosevej.

Afdelingen bestående af kontorfaciliteter og værksted bliver en del af Intego Midtjylland, der i forvejen tæller afdelinger i Herning og Kibæk, og afdelingschef for de tre afdelinger, Lars Hartmann Rømer, ser frem til at komme endnu tættere på markedet omkring Holstebro:

- Vi ser et rigtig interessant marked i og omkring Holstebro inden for både erhverv og industri. Samtidig har vi i forvejen kunder i området, som vi i dag servicerer fra Herning, og det er klart, at de med den nye afdeling vil opleve en endnu kortere responstid, end det er tilfældet i forvejen, fortæller Lars Hartmann Rømer.

Udsigt til opmanding

Foreløbigt har Intego ansat et ledelsesteam bestående af de to serviceledere Claus Jansson og Ole Stephansen til den nye afdeling - begge har konkret erfaring fra Holstebro-området. Derudover bliver yderligere 10 medarbejdere tilknyttet afdelingen i første omgang, mens forventningen er, at der skal ansættes adskillige nye medarbejdere over de kommende år. 

- Vi har store ambitioner for vores tilstedeværelse i Holstebro, og skal de indfries, kræver det, at vi snarest begynder at mande yderligere op. Afdelingen kommer i første omgang til at bestå af medarbejdere med speciale inden for el-teknisk arbejde og lovpligtige eftersyn som eksempelvis eftersyn af automatiske brandalarmeringsanlæg (ABA), og over tid vil vi så integrere flere af virksomhedens øvrige kompetenceområder, siger Lars Hartmann Rømer. Han understreger dog, at man i organisationen er gode til at udveksle kompetencer og medarbejdere mellem de forskellige afdelinger, hvilket betyder, at hele Integos produktpalette fra starten tilbydes fra Holstebro

Intego er i dag vokset til over 800 medarbejdere på landsplan. Af dem er 98 tilknyttet Intego Midtjylland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079