23948sdkhjf

Ny mand skal sætte retningen hos Trackunit

Aalborgensiske Trackunit, der udvikler, implementerer samt rådgiver om IoT-teknologi, har indsat Frank Cohen som formand for bestyrelsen. Det oplyser Trackunit i en pressemeddelelse.

Trackunit har oplevet en massiv vækst i de globale markeder, som stadig indeholder stort potentiale for virksomheden. En erfaren ledelse med stærke strategiske og analytiske kompetencer er en forudsætning for at kunne udnytte disse markedsmuligheder. I den henseende kompletterer Cohens evner Trackunits ledelse og nuværende bestyrelse, skriver virksomheden.

- Differentiering, innovativ produktudvikling og blivende værdi for kunderne er forudsætninger for at blive anerkendt som markedsleder. Netop derfor er Franck Cohen et indlysende valg til at lede Trackunit på denne rejse og sætte den strategiske retning for virksomheden, siger Jørgen Raguse, CEO hos Trackunit.

Franck Cohen kommer senest fra en position som President hos SAP Digital Core & Industry Solutions hos SAP med hovedkvarter i Walldorf, Tyskland og før da syv år som President af SAP EMEA. Han er en kendt lederskikkelse i den internationale ERP-branche med en omfattende viden om nye og kommende teknologier i digitalisering og forretningsledelse. Han bibringer en bred viden fra bestyrelsesposter i andre digitale frontløbervirksomheder, og han ser stort potentiale i den aalborgensiske virksomhed.

- Lige nu befinder Trackunit sig i en attraktiv position på markedet. Vi er allerede kommet langt, og det kræver stærke beslutninger og et klart lederskab at fortsætte væksten og forblive innovativ. Jeg ser frem til at stå i spidsen for denne proces med ledelsesteamet og bestyrelsen, fortæller den nye bestyrelsesformand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109