23948sdkhjf

12. leverandør fik opgaven: Lokal elektronik i fynsk byggerobot

Egentlig havde Peter Hartvigsen og resten af holdet hos fynske Kobots – Voice Responsive Robots lagt sig fast på en leverandør efter samtaler med 11 potentielle af slagsen. Alligevel lod direktøren sig overtale til at møde endnu et firma, og sådan sikrede Odense-baserede B&R Automation opgaven med at levere elektronikken til byggerobotten Amigo. Det skriver Fyens.dk

Peter Hartvigsen fortæller, at man var i dialog med stort set alle de førende på markedet, men B&R Automation viste sig at være den klart bedste af mulighederne. Ifølge direktøren hos Kobots kunne B&R levere netop det, man havde kigget efter i form af en teknologi, der kan betjenes af den almindelige bruger. Og så er han overordentligt tilfreds med, at byggerobotten Amigo nu er blevet udstyret med både batteri og muligheden for at kobles til strøm. Den løsning var nemlig blevet afvist af flere af de øvrige leverandører.

Hos B&R Automation har Sverre Faureholm været en af to faste mand på samarbejdet med Peter Hartvigsen.

- Vi var hurtige til at lave et "proof of concept" og dermed vise, at teknologien, der skal bruges i robotten, spiller sammen med resten af opsætningen. Der har hele tiden fundet en gensidig sparring sted i udviklingen af Amigo, siger Sverre Faureholm fra B&R til Fyens.dk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063