23948sdkhjf

Massiv stik-succes kræver mere plads i Holmstol

Den amerikanskejede stikproducent Belden Cekan har haft bragende succes med et netværksstik, der blev lanceret i 2016. Nu vil virksomheden bruge 15 millioner på at udvide faciliteterne i midtjyske Holmstol. Det skriver Midtjyllands Avis.

Efter et par års udviklingsarbejde, der foregik i tæt samspil med moderselskabet Beldens canadiske udviklingsafdeling, kunne Belden Cekan i 2016 sende et nyt 10 gigabit-netværksstik på markedet. I dag sidder stikket blandt andet i nye amerikanske finanshuse og krydstogtsskibe, og hele 80 procent af stikkene fra Holmstol afsættes på det amerikanske marked. Det har krævet opmanding hos den midtjyske stikproducent, hvor staben nærmer sig de 50 medarbejdere, og nu er det altså på tide også at udvide faciliteterne.

- De seneste tre år er vi steget med over 50 procent i aktivitetsniveau om året. Det er fedt, og samtidig er det fedt, at vores lille fabrik er kommet på landkortet, siger fabrikschef Frank Andersen.

Specifikt drejer planerne sig om en ny administration indeholdende kontorer, mødefaciliteter, kantine, udviklingsafdeling og reception samt en udvidelse af selve produktionen. Samlet set kommer virksomheden til at udvide med omkring 50 procent, fortæller Frank Andersen til avisen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094