23948sdkhjf

Hvem skal have Dansk Lydpris 2019?

Den 9. oktober løber årets Danish Sound Day af stablen, og i den forbindelse skal Dansk Lydpris uddeles. Derfor er Struer, Lydens By og Danish Sound Network, der står bag arrangementet, nu på udkig efter kandidater, der kan indstilles indtil 25. september.

Formålet med Dansk Lydpris er at fokusere på dansk lyd som en international styrkeposition og på de innovative virksomheder og personer, der er en del af det danske økosystem for lyd.

Prisen uddeles til en eller flere personer, der har gentænkt brugen og forståelsen af lyd, eller som på anden vis har udviklet og bidraget til at vedligeholde Danmarks position som førende på lydfronten.

Modtageren kan være en virksomhed, kunstner, vidensinstitution eller noget helt fjerde – det vigtigste er, at modtageren har ført an i nye måder at bruge lyd på eller har gjort noget helt særligt for at sætte lyd på det internationale kort.

Alle kan indstille kandidater til prisen, og ud fra de indkomne indstillinger udvælger bestyrelsen hos Danish Sound Network 3 nominerede, der vil blive annonceret. Indstillinger sker via mail til info@lydensby.dk med navnet på kandidaten samt en kort begrundelse for indstillingen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063