23948sdkhjf

Sensorproducent vokser 20 pct. på et livligt marked

Der er gang i butikken hos elektronikvirksomheden Telco Electronics, der producerer fotoelektroniske sensorer til industrien.

Virksomheden, der har afdelinger i København og Brovst, har netop har præsenteret et rekordstort overskud på 16,5 millioner kroner, hvilket er 20 procent bedre end regnskabsåret 2017/18, hvor overskuddet efter skat lød på 13,6 millioner kroner.

Det skriver Nordjyske.

Ny logistik Ifølge administrerende direktør Steen Andreasen skal forklaringen på det pæne regnskab findes i, at der er godt gang i Telco Electronics’ kunder.

- De seneste års gode resultater er et udtryk for, at det går godt på vores markeder. Desuden spænder vi meget vidt med vores produkter, og derfor er vi ikke så følsomme over for konjunkturudsving, siger Steen Andreasen, siger han til Nordjyske.

Desuden investerede virksomheden sidste år i 1500 nye kvadratmeter, hvilket har givet en bedre logistik samt givet plads til nye maskiner og automationsløsninger, der har løftet produktionen, fortæller direktøren

Telco Electronics lever primært af eksport og har markeder i 60 forskellige lande. De producerer blandt andet sensorer til døre i tog og busser, bilvaskautomater samt til fødevaresektoren.

Kilde: https://nordjyske.dk/plus/erhverv/store-...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126