23948sdkhjf

Invisio lander første ordre hos svensk politi

Tidligere på måneden offentliggjorde Invisio, at man havde underskrevet en rammeaftale med det svenske politi på levering af kommunikations- og hørebeskyttelsessystemer.

Og nu er den første ordre tikket ind – en ordre på 19 mio. svenske kr. (13,2 mio. kr.) på levering af udstyr inden årsskiftet.

- Det her er en reel satsning for at styrke politiets muligheder for at kommunikere i støjende miljøer samtidig med, at det beskytter vores kollegers hørelse. Det er vores mål at gøre den her løsning tilgængelig for så mange politibetjente som muligt, som risikerer at blive udsat for kraftig støj, siger Per Glov Olsson, projektleder hos det svenske politi.

- Det er glædeligt at være en del af den største satsning, der nogensinde er lavet, for at beskytte betjentes hørelse og forbedre deres muligheder for at kommunikere i lydmæssigt udfordrende situationer, siger Lars Højgård Hansen, administrerende direktør hos Invisio.

Invisio vurderer, at rammeaftalen vil komme til at omfatte tusinder af betjente, og at den potentielle værdi er på 50-75 mio. svenske kr. (35-52 mio. kr.).

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094