23948sdkhjf

Struers rugekasse udklækker syv nye virksomheder

Struers rugekasse for audioteknologi Sound Hub har udruget syv start up projekter, der har været igennem hub’ens acceleratorprogram og nu starter virksomhed i Struer.

Det drejer sig om firmaer fra Tyskland, USA, Sverige, Holland og Schweiz, oplyser Sound Hub i en pressemeddelelse.

De nye medlemmer er lokket hertil af den ekspertviden om lyd og innovation, der findes i miljøet omkring Sound Hub Denmark.

Danmark er et lille land, og det har sine fordele, med en høj koncentration af relevante samarbejdspartnere og højteknologiske kompetencer indenfor en begrænset fysisk afstand, lyder det fra direktøren i Sound Hub.

- Vi kan hurtigt sætte os ind i virksomhedernes udfordringer, fordi vi har stort kendskab indenfor området lyd – efter de første 3 minutters snak, er vi i gang med at løse problemet. Virksomhederne skal ikke forenkle tingene. Dem, de taler med, forstår umiddelbart problemet, siger Peter Petersen, der er CEO for Sound Hub og fortsætter:

- Næste step med virksomhederne er at sikre en blivende forankring i Danmark, ved at få de nyetablerede i vækst, og det hjælper vi også gerne med i Sound Hub Denmark, siger han.

Sound Hub har fået støtte fra B&O, Harman Lifestyle, Aalborg Universitet, Danish Sound Network og Struer Kommune.

De syv flyvefærdige virksomheder er:

  • Mapuguaquén fra Tyskland, Ai Highway fra USA, GigsGuide fra Sverige, AVAtronics fra Schweiz, pianini Edutainment fra Tyskland, HL Acoustic fra Tyskland og Wavy fra Holland.
  • En af virksomhederne er flyttet hertil og har bosat sig i Struer, en vil lave danske ansættelser, mens resten etablerer sig med aktiviteter på adressen og i Danmark generelt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078