23948sdkhjf

Nordbo-direktør: Nu speeder vi op

Nordbo Robotics, der laver software, sensorer og værktøj til robotvirksomheder, er på vej ud i den store verden.

De har netop været på messe i Shanghai, hvor nogle af klassens store drenge, Kuka og Nachis, brugte teknologi fra Nordbo Robotics på deres messestande, og det må betragtes som lidt af en kulmination på den indsats, virksomheden har gjort for at komme frem i Kina og Japan.

Det fortæller direktør Leo Zhou.

- Det er en kæmpe anerkendelse af vores løsninger, at to så store spillere indenfor robotbranchen vælger at implementere vores teknologi i deres robotarme ved deres stande ved CIIF-messen. Det, at vores løsninger samtidig blev vist på to storskærme betød, at udstillingerne var et stort trækplaster, hvilket vi har også har kunne mærke efterfølgende i antallet af henvendelser.

Vi skal ansætte mange flere
Men også på de hjemlige breddegrader sker der ting og sager. Nordbo Robotics har netop udvidet deres faciliteter i Odense med 250 kvadratmeter, så de kan blive klar til at erobre flere markeder.

- Vi er i gang med det asiatiske marked, så det gælder det europæiske marked nu. Vi har haft systemer ude at køre hos kunder i halvandet år, og vi har store kunder, der bruger vores løsninger, siger Leo Zhou til Electronic Supply. 

Med andre ord er alt timet og tilrettelagt til en europæisk ekspansion.

- Det er nu, vi skal speede op. Nu vil vi brede os i Asien og gå i gang med Europa, siger Leo Zhou.

Leo Zhou tilføjer, at virksomheden regner med at opruste på kontoret i Odense. To stillinger er allerede slået op og skal besættes i år, men der er mere på vej.

- Næste år skal vi ansætte mange flere, siger Leo Zhou.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141