23948sdkhjf

GN Audio sikrer vækst på moderskibets toplinje

Høreapparatgiganten GN Store Nord har øget omsætningen for årets tredje kvartal med 17 procent i forhold til tilsvarende periode sidste år.

Det fremgår af det regnskab, koncernen netop har offentliggjort, som Børsen har set på.

Væksten er drevet af fremgang på toplinjen i begge koncernens underdivisioner for hhv. produktion af høreapparater og audio.

Høreapparatsdelen GN Hearing har hævet omsætningen fra 1.391 millioner til 1.537 millioner i kvartalet sammenlignet med sidste år, svarende til en vækst på otte procent.

Det vækker naturligvis glæde hos divisionens direktør.

- Tredje kvartal var et vigtigt kvartal, der leverede en stærkt kommerciel eksekvering med 8 pct. organisk vækst og fortsat ubarmhjertigt fokus på innovation, skriver topchef i GN Hearing, Gitte Aabo.

GN Audio hævede omsætningen fra 1.169 millioner i Q3 sidste år til nu 1.462 millioner, svarende til en organisk vækst på 20,6 procent.

- Med 20 pct. organisk vækst i tredje kvartal, fortsatte GN Audio med at tage markedsandele på tværs af regioner og kanaler. Jeg er meget glad for at se det stærke fokus på produkinnovation og kommercialisering, der har banet vejen for det stærke kvartal, skriver René Svendsen-Tune i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109