23948sdkhjf

Tunge drenge samler sig: GN Audio hooker op med lydklynge

GN Audio har meldt sig under fanerne hos Sound Hub Denmark i Struer. Dermed bliver GN Audio det tredje selskab i gruppen bag lydklyngen, som i forvejen tæller Bang & Olufsen og Harman. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Det er muligheden for at arbejde tæt sammen med talenter indenfor lydindustrien og eventuelt spotte nye investeringsmuligheder, der har fået GN Audio, som er en del af lydkoncernen GN Store Nord, til at indgå en partnerskabsaftale med Sound Hub Denmark i Struer," skriver selskabet.

Det er dermed både tunge spillere og morgensdagens stjerner, der samles. Til det siger CEO i Sound Hub, Peter Petersen:  

De eksisterende partnere i Sound Hub Denmark er Bang & Olufsen, Harman Lifestyle, Accelerace, EKTOS, Aalborg Universitet, Danish Sound Network, Struer Kommune; samt investorerne Færchfonden og Vald. Birn Holding.

- Vi er rigtig glade for at byde Jabra og GN Audio med ombord. Vi har en ambition om at være det førende udviklingsmiljø i verden for lydvirksomheder, og en vigtig del af den ambition er, at de fremmeste virksomheder indenfor branchen er med.

Stor vækst
GN Audio oplever stor vækst i salget af især høretelefoner, og står bag det velkendte brand Jabra.

Om tilslutningen til Solund Hub siger Leo Larsen, Senior Director, Audio Research hos GN Audio: 

- Vi ser virkelig frem til samarbejdet med start-up-miljøet i Sound Hub Denmark, hvor vi også forestiller os at kunne byde ind med sparring og rådgivning overfor de talentfulde virksomheder, som har deres gang i miljøet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.112