23948sdkhjf

De små kan også: Leverandør til F35 løber med initiativpris

Scandinavian Avionics, der i foråret blev udvalgt til at vedligeholde elektronikken i Danmarks nye F35 kampfly sammen med giganten Terma, har vundet DIs initiativpris for regionen Sydvestjylland.

Direktør i Scandinavian Avionics, Michael R. Truelsen, kalder prisen en stor anerkendelse. Han bakkes op af direktøren i DI Sydvestjylland, der understreger vigtigheden i, at det er en mindre leverandør, der render med prisen.

- Vi er i bestyrelsen for DI Sydvestjylland meget stolte af, at vi her i vores område har en virksomhed, der er i stand til at vedligeholde og levere den ypperste teknologi, for det er virkeligt det, vi taler om, når det gælder elektronik til flyindustrien og ikke mindst de meget avancerede F-35 jagerfly. Specielt når man tager i betragtning at Scandinavian Avionics A/S var oppe imod langt større internationale virksomheder, er det meget imponerende, siger formand for DI Sydvestjylland Jesper Toft Mathiasen.

Generationsskifte
Ud over opgaver til forsvarsindustrien leverer Scandinavian Avionics A/S også elektroniske løsninger til rutefly, helikoptere og private jetfly.

Scandinavian Avionics A/S er i den sidste fase af et generationsskift, hvor grundlægger Hardy B. Truelsen har overdraget aktiemajoriteten til sine børn, hvor hans søn Michael R. Truelsen allerede har haft stillingen som administrerende direktør i flere år.

  • Om Scandinacia Avionics
    Scandinavian Avionics A/S (SA) er hovedkvarter for The SA Group.
    Inden for flyelektronisk udstyr tilbyder virksomheden skræddersyet totalløsninger, vedligehold/reparation, certificering, design og installation. 
  • The SA Group består i dag af 12 afdelinger, fordelt i Europa, Mellemøsten, Syd- og Sydøst Asien. SA  blev grundlagt i 1978 af Hardy B. Truelsen, og ligger i Billund.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062