23948sdkhjf

Ny Demant-virksomhed stempler ind på markedet for gamer-lyd

En ny virksomhed ved navn Epos har set dagens lys. Virksomheden vil specialisere sig i headset målrettet gamere og vil få til huse i Demant-koncernen.

Det oplyser Demant i en pressemeddelelse.

Resultat af joint venture Epos er resultatet af en joint venture mellem tysk Senheiser Electronic GmbH & co og den danske høreapparatgigant Demant.

Den gang giganterne gik sammen, meddelte de, at nye virksomheder skulle spinnes ud af det nye samarbejde.

Som sagt, så gjort og nu er Epos en realitet. Epos vil efter joint venture samarbejdet ophører i 2020 høre til under Demant, mens Senheiser Electronic har fået forretningssegmentet for mobile headsets.

Fremover vil EPOS fremstille og sælge den eksisterende Sennheiser Communications-portefølje til Enterprises og Gaming under delt varemærke, EPOS½SENNHEISER, samtidig med at der introduceres en ny produktportefølje under EPOS-varemærket.

-2019 har været et overgangsår, hvor vi på begge sider har forberedt os på de nye set-upper, men det har også været et ambitiøst år med en stor holdindsats for at nå dertil, hvor vi er i dag (…) Med etableringen af Epos bygger vi videre på erfaringerne fra Sennheiser Communications. Kombineret med en robust vækststrategi og et dedikeret fokus på Gaming- og Enterprise Solutions-headset fører det en masse nye muligheder med sig, Jeppe Dalberg-Larsen, direktør for Sennheiser Communications og kommende direktør for Epos.

Bedre lyd til gamere
Kernen i virksomheden er ambitionen om at gøre lydoplevelsen for virksomheder og gamere endnu bedre – med det klare formål at hjælpe enkeltpersoner og teams over hele verden til at indfri deres fulde potentiale, lyder det fra Demant.

- Vi er overbeviste om, at synergierne inden for forskning og udvikling i Demant-koncernen vil blive endnu stærkere med de spirende tendenser inden for intelligent lyd, lavenergi connectivity og endnu mindre formfaktorer. Jeg tror på, at EPOS fremover vil spille en vigtig rolle i at skabe lydoplevelser for at imødekomme kundernes særlige behov, siger Søren Nielsen, koncernchef og administrerende direktør, Demant.

Om Demant
Demant er en global koncern inden for lyd- og høreteknologi fra høreapparater, høreimplantater og hørepleje til diagnostisk udstyr og intelligente lydløsninger i hele verden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.554