23948sdkhjf

El:Con køber op og runder 1000 ansatte

El:Con A/S fra Aarhus overtager alle aktierne i el-installationsforretningen Frandsen El A/S, der dækker el-opgaver primært i Storkøbenhavn. Frandsen El A/S med base i Glostrup fortsætter som selvstændigt selskab.

Læs også: El-Con får tavleordre hos skibsværft

Det oplyser selskaberne i en fælles pressemeddelelse.

Frandsen El omsatte i 2018/19 for små 170 mio. kr. og leverede et driftsoverskud på 13 mio. kr. Elcon, der er ejet af NRGi-koncernen, har endnu ikke offentligjort regnskabstal for 2019.

Elcon fremhæver, at selskabet bliver styrket geografisk på Sjælland og desuden tilført specialkompetencer inden for højspecialiserede automationsløsninger 

- Vi glæder os til at byde alle medarbejderne i Frandsen El A/S velkommen i Elcon-familien, og jeg tror på, at vi hver især kan og skal lære meget af hinandens kompetencer og processer. Frandsen El A/S bringer stærke kompetencer inden for deres projektforretning med sig ind i Elcon, mens vi i Elcon med vores succesfulde servicekoncepter kan bidrage til en styrket serviceforretning i Frandsen El A/S, siger Jesper Knudsen, adm. direktør i Elcon i pressemeddelelsen.

Aktiviteter fortsætter
Frandsen Els aktiviteter i Glostrup fortsætter som et selvstændigt selskab og under samme ledelse som hidtil med Peter Frandsen som direktør og Henrik Ramlov Hansen som COO. 

Også hos Frandsen El A/S glæder de sig over det nye setup og de muligheder, det giver begge virksomheder fremadrettet.

Læs også: EL:CON overtager West Team

- Vi glæder os over, at vi fremover skal indgå i en ny stærk national konstellation, hvor vi skal bidrage til at positionere Elcon stærkere i Storkøbenhavn samtidig med, at vi fortsætter med at have fokus på at videreudvikle kernekompetencerne i Frandsen og servicere kunderne som hidtil, siger Peter Frandsen, der er direktør i Frandsen El og fortsætter: 

- På længere sigt ligger det som en naturlig del af aftalen, at vi skal fusionere og sammensmelte virksomhederne. Men det er hverken førsteprioritet fra dag ét eller ligger lige rundt om hjørnet. Vi har aftalt at give os god tid og være grundige, før vi iværksætter den del, siger Peter Frandsen, direktør i Frandsen El A/S.

I sidste kvartal af 2019 meldte Elcon ud, at virksomheden havde overtaget aktiviteterne i NT El-Service ApS, der er beliggende i Svenstrup syd for Aalborg, samt aktierne i Espenhein’s Eftf. i Slagelse. Med disse opkøb har selskabet nu rundet 1000 medarbejdere på landsplan.

El:Con A/S' køb af Frandsen El A/S er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078