23948sdkhjf

Onrobot varsler flere opkøb

I august 2018 købte Onrobot fynske Purple Robotics. Ifølge Fyens.dk var prisen 50 mio. kr.

Den store millionudskrivning har dog ikke taget opkøbslysten fra Onrobot – tværtimod, forklarer administrerende direktør Enrico Krog Iversen.

- Jeg forventer, at der kommer yderligere opkøb. Vi følger hele tiden forskellige virksomheder interesseret og er dialog med dem, men lige nu er der ikke nogen handler tæt på. Men det er en del af vores strategi, siger han til Fyens.dk.

Og den fynske producent af robotgribere har da også kapitalgrundlaget i orden til at foretage opkøb. Så sent som i december 2019 fik selskabet tilført 185 mio. kr. i frisk kapital fra en gruppe eksterne investorer – heriblandt Vækstfonden og Den Europæiske Investeringsbank, EIB.

Ved den lejlighed udtalte Rolf Kjærgaard, direktør i Vækstfonden:

- OnRobot har allerede været på en flot vækstrejse, og med investeringen her kan virksomheden accelerere udviklingen betydeligt og bringe dansk robotteknologi endnu bredere ud.

OnRobot har i dag cirka 180 medarbejdere, salgskontorer i otte lande samt flere end 380 distributører globalt. Virksomheden havde i regnskabsåret 2018, der kun dækker over seks måneder, et underskud efter skat på 77 mio. kr.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/efter-handel-til-50-mio-fynsk-robotkoncern-vil-gerne-k%C3%B8be-endnu-mere

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109