23948sdkhjf

Elektronik-virksomhed prøver lykken med plastkabinetter

Sønderborg-virksomheden Timco Electronic, der primært producerer 12-24 volts motor-controllere til bla. hæve-sænke møbler, industri og landbrug, har kastet sig over endnu et område.

Skæbnen ville, at en virksomhed i nabolaget, der bl.a. lavede plastbearbejdning,  gik konkurs, og der så Michael Søe Andersen, der er direktør og ejer af Timco Electronic, en mulighed.

- Jeg greb chancen, og vi har nu købt tre af virksomhedens maskiner og flyttet dem ind i vores lokaler. Vi havde også efterfølgende muligheden for at ansætte en tidligere deltidsansat, så vi nu har plastkompetencerne in house, siger Michael Søe Andersen til Electronic Supply.

Der er tale om tre brugte fræsemaskiner, der skal bruges til at fræse plastkabinetter i plast, fortæller direktøren.

Skal kunne drive sig selv
Ifølge Michael Søe Andersen skal den nye plastsegment spæde til virksomhedens øvrige produktsortiment, hvor de fræsede kasser skal bruges til at indkapsle virksomhedens elektronikprodukter.

- Vi udvikler og producerer alt elektronik selv, og 98 procent af vores varer er egne produkter, og plastkabinetterne skal både dække vores eget behov i produktionen, men vi vil også gerne servicere andre virksomheder i området, siger direktøren og fortsætter:

- Ambitionen med fræse-virksomheden, er at den skal kunne drive sig selv. Vi fik kontakt til nogle tidligere kunder, og det er meningen at vi skal have flere kunder i butikken med den nye virksomhed, siger Michael Søe Andersen.

Udover motor-controllere til hæve-skænke møbler producerer virksomheden blandt andet autopiloter til den maritime industri.

Virksomheden har fem ansatte.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078