23948sdkhjf

BIC Electric er vokset fra sit navn

Efter 15 år som teknisk serviceleverandør rebrander BIC Electric sig selv og skifter navn. Fra 1. februar hedder virksomheden nu Eryk.

Læs også: Millionkontrakt til BIC Electric

Årsagen til navneskiftet er, at virksomheden i dens snart 16 leveår har skiftet profil fra at være serviceleverandør til at rumme flere kompetencer.

Og det kræver et nyt navn, fortæller Lucja Kalkstein, der var med til at stifte virksomheden og nu er vice president.

Vi er med tiden vokset fra vores navn. Som navnet også indikerer, startede BIC Electric som en el-teknisk serviceleverandør, men med tiden har vi udvidet vores service portfolio, så vi i dag leverer services indenfor elektrisk- & mekanisk installation, commissionering og vedligehold, siger hun og fortsætter:

- Derfor ønsker vi et navn, som ikke kun repræsenterer ét enkelt serviceområde, men ét navn som kan repræsentere alle services, og et navn som vi alle kan identificere os med, siger hun.

Læs også: Bedste år nogensinde for BIC Electric

Ejerskabet fortsætter I første omgange er det virksomheden afdelinger i Polen, Danmark og Ghana, der skifter navn, hvorimod virksomhederne i Norge og Tyskland først ændrer navn til foråret.

Det er kun navn og logo, som forandrer sig, understreger Lucja Kaltstein.

Alt andet forbliver uforandret: Ejerskabet, virksomhedens services samt medarbejderne vil fortsat være det samme.  

Eryk har hentet inspiration til sit navn fra Erik af Pommern. 

Tanken faldt på Erik af Pommern, som var konge af Danmark, Sverige og Norge samt Hertug af Pommern. Vi er imponeret over at én person kunne samle disse regioner, samt ved indførelsen af Øresundstolden sikrede en stabil indkomst og vækst til hele regionen, siger bestyrelsesformand i Eryk Jens-Christian Møller.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078