23948sdkhjf

Automationshus medarbejder nummer 100

Det danske automationshus, Picca Automation, har netop budt velkommen til medarbejder nummer 100 og når dermed en markant milepæl i firmaets udvikling.

Læs også: Automationshus skyder året ind med ny filial

Denne milepæl passeres efter to år med stor vækst i antallet af medarbejdere i alle Piccas afdelinger, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtig stolte over vores fremgang. De senere år har Picca oplevet en enorm udvikling, blandt andet i form af opkøbet af Dansk Automation og Analyse samt åbningen af vores seneste afdeling i Thisted, siger administrerende direktør Henrik Jensen, og fortsætter:

- Derudover har væksten i antallet af projekter samtidig åbnet muligheden for flere ansættelser på tværs af alle fire afdelinger.

Picca udvikler styringssoftware til automation hos en lang række proces- og produktionsvirksomheder indenfor energi-, pharma-, industri- og fødevaresegmenterne. Virksomheden blev grundlagt i 1988, hvor blot en håndfuld medarbejdere åbnede automationshuset i en beskeden portnerbolig på Turbinevej i Herlev. Picca har i dag fire afdelinger i henholdsvis Søborg, Silkeborg, Troldhede og Thisted.

Medarbejder nummer 100 blev Nick Haagensen, der tidligere har været i praktik hos Picca i Silkeborg. Han blev sidst i januar færdiguddannet som ingeniør i elektrisk energiteknologi (tidligere stærkstrømsingeniør) på Aarhus Universitet.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079