23948sdkhjf

- Et af de der afgørende øjeblikke: Grundfos indgår digitalt partnerskab

Grundfos indgår nu et strategisk partnerskab med amerikanske Augury, der er et dataanalysefirma og leverandør af digital machine health-løsninger.

Samarbejdet omhandler digitalisering af vandinfrastruktur over hele verden. Sammen vil de udvikle smarte diagnostiske løsninger og services til Grundfos-kunder.

De to virksomheder har allerede arbejdet sammen de sidste to år med succes for at teste nye produkter og serviceløsninger på tværs af flere markeder og brancher.

- Ved at lægge et kunstig intelligens-baseret lag på eksisterende løsninger kan vi automatisk indsamle mekaniske og operationelle data, der kan give indblik i maskinernes stand og diagnostik, som vores kunder og serviceorganisation kan handle efter, siger Tommy Due Høy, group VP, global service & solutions, Grundfos, i en pressemeddelelse.

Han mener, at partnerskabet sætter standarden for fremtidige løsninger:

- Kigger vi ti til femten år frem i tiden, kan dette meget vel blive et af de der afgørende øjeblikke, hvor vi siger, at der tog vi et stort skridt fremad, siger han.

Augury arbejder med nogle af verdens største produktions- og industrivirksomheder for at transformere disses arbejdsprocesser ved at levere data om deres maskiners stand og ydelse i realtid.

- Gennem dette partnerskab vil Grundfos og Augury arbejde sammen om at gøre vand til en sikrere, mere disponibel og effektiv ressource for virksomheder, individer og endda nationer over hele verden, siger Saar Yoskovitz, medstifter og administrerende direktør i Augury.

- Vi har de sidste otte år samarbejdet med produktionsvirksomheder og forsyningsselskaber for at sikre, at mennesker over hele verden altid kan stole på maskiner, der spiller en vigtig rolle, og har på første hånd set, hvad det betyder. Jeg er meget glad for partnerskabet med Grundfos og for at kunne brede det ud til et større marked, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079