23948sdkhjf

DIS åbner afdeling i Odense

For at følge med den fortsatte vækst af projekter og kunder har Dansk Ingeniør Service, DIS, åbnet afdeling i Odense og er dermed rykket tættere på de fynske kunder.

- Hos DIS er vi drevet af altid at finde de bedste løsninger, der kan opfylde vores kunders behov, og jeg glæder mig til, at vi får sat et lokalt præg på Fyn. Her får vi mulighed for at styrke samarbejdet med nuværende samt nye kunder, og så har Fyn dygtige ingeniører, som helt sikkert kan bidrage til og understøtte de kompetencer, DIS allerede har, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS, i en pressemeddelelse.

DIS har store forventninger til etableringen på Fyn, hvor virksomheden ser deres serviceydelser passe godt ind hos de mange fynske firmaer inden for produktudvikling og produktion.

- Der er et stort potentiale for DIS på Fyn, hvor industri- og udviklingsvirksomheder gennem de senere år har oplevet en særdeles positiv udvikling, der stiller krav til både faglige kompetencer, fleksibilitet, skalerbarhed og tilstedeværelse, hvilket gør DIS til en interessant samarbejdspartner, siger Lars Jøker Nissen, department manager for DIS i Odense og Ballerup.

DIS beskæftiger mere end 500 ingeniører, og ud over afdelingen i Odense har virksomheden yderligere seks afdelinger i Danmark samt afdelinger i Polen, Spanien, Tyskland og USA og tæller nu 18 afdelinger på verdensplan.

Læs mere om: DIS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094