23948sdkhjf

Kåring: Blue Ocean Robotics er den næste unicorn

Odense-firmaet Blue Ocean Robotics stikker op i mængden i en screening af Danmarks 2.500 teknologi-iværksættere.

Læs også: Ny amerikansk aftale: Fynsk desinfektions-robot flytter på hotel

Sammen med ni andre danske teknologivirksomheder bliver den fynske udvikler af servicerobotter udpeget som et selskab, der er værd at følge tæt. Blue Ocean Robotics er nemlig blevet en del af den såkaldte Soonicorn Club: Top Tech Startups In Denmark To Watch Out For.

Bag kåringen står et af verdens største analysehuse Tracxn, hvis 750 ansatte hvert år screener 800.000 selskaber globalt, og gennem nåleøjet kom altså således Blue Ocean Robotics. Tracxn hjælper således internationale investorer med at identificere de mest lovende virksomhedsinvesteringer på globalt plan.

CEO i Blue Ocean Robotics, Claus Risager, er glad for anerkendelsen fra Tracxn som Minicorn:

- Den nye titel er en glædelig cadeau til vores medarbejdere og alt det hjerteblod, de dedikerer til at skabe innovation, udvikling og kommerciel succes, og vi er samtidig også enormt stolte af at bringe robotter på markedet, som ikke bare er med til at løse verdens problemer med global opvarmning og bekæmpelse af multiresistente bakterier og vira som eksempelvis coronavirus, men som også i en forretningssammenhæng er en god investering for vores ejere, siger han.

Det er langt fra første gang, robotfirmaet, der blev stiftet i 2012, vinder hæder for sine meritter. Alene i 2019 gik selskabet af med sejren i den internationale robotpris IERA Award, modtog Technology Denmarks Virksomheds-Pagt pris og fik desuden sin tredje gazellekåring i træk samt en finalist-placering i konkurrencen om at blive Årets Robotvirksomhed.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11