23948sdkhjf

GPV-direktør: Flere opkøb kan være på vej

Fredag præsenterede GPV et regnskab, der viste mere end dobbelt op på omsætning; fra 1,2 milliarder kroner i 2018 til 2,9 milliarder millioner kroner i 2019.

Den markante vækst er altovervejende trukket af opkøbet af den schweiziske EMS-virksomhed CCS i slutningen af 2018, og det kan ikke afvises, at hvis de rigtige muligheder dukker op, at der så er flere opkøb er på vej inden for en overskuelig periode.

Det fortæller direktør i GPV Bo Lybæk til Electronic Supply.

- Organisk vækst er det vigtigste for os, men det er klart, at med den vækstambition, vi har sat, så er der indregnet en mulighed for opkøb, siger han.

Fokus på organisk vækst
Men det nyligt præsenterede regnskab var ambitionen for 2022 allerede nået, hvor virksomheden gerne ville nå 2,5 milliarder kroner i omsætning. Det fik GPV til at formulere en ny målsætning om at nå fire milliarder kroner inden for en overskuelig fremtid.

Men der vil først og fremmest være fokus på virksomhedens organiske vækst, siger direktøren.

- Det med opkøb er vanskeligt at spå om. Det handler om, hvornår der kommer noget, om der overhovedet er muligheder, der er relevante. Så vi arbejder selvfølgelig meget med vores organiske vækst, fordi det er der, vi kan være mest konkrete, siger han.

I regnskabet fremgår det, at opkøbet af CCS har været en særdeles givende forretning for GPV. CCS har isoleret set bidraget med 1,6 milliarder kroner, svarende til 55 procent af den samlede omsætning.

Læs mere om: GPV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094