23948sdkhjf

Konkurstruede virksomheder kan nu få gratis corona-hjælp

Mange små og mellemstore virksomheder frygter i disse dage for, om de overlever det økonomiske pres som følge af corona.

Derfor tilbyder det offentligt finansierede program Early Warning, der er forankret i landets seks Erhvervshuse, nu også hjælp til at håndtere de kriser, som corona-pandemien forårsager.

- Hvis små og mellemstore virksomheder oplever tegn på krise som følge af corona-situationen, står vi klar med rutinerede konsulenter, et korps af 80 frivillige erhvervsfolk, der kan hjælpe uden beregning, samt en kreds af insolvensadvokater, der også kan træde til, siger direktør Erik Krarup, Erhvervshus Midtjylland, der er national tovholder på det landsdækkende Early Warning-program, i en pressemeddelelse.

Allerede nu oplever Early Warning en stigning i antallet af henvendelser fra virksomheder, der er kommet i klemme i corona.

Det kan for eksempel dreje sig om udfordringer som annullerede ordrer, leveringsproblemer og karantæneramte medarbejdere, som virksomhederne gerne vil have råd og sparring til at komme igennem.

Kontakten til Early Warning foregår via landets seks tværkommunale Erhvervshuse.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109