23948sdkhjf

UVD Robots opjusterer efter tre vilde måneder

Der er gang i butikken hos fynske UVD Robots, der udvikler og sælger desinfektionsrobotten Beam til blandt andet hospitalsvæsener verden over.

Virksomheden der udvikler og sælger desinfektionsrobotten har netop opjusteret forventninger til salget og væksten for 2020.

- Siden robotten kom på markedet har vi haft en årlig vækst på 400 procent. Derfor forventede vi også en 400 procents stigning i salget i dette år, men i løbet af de første tre måneder af 2020 har vi måtte hæve forventningerne, så de er er to til tre gange højere, hvilket også resulterer i en højere forventet vækst, lyder det i en mail til Electronic Supply fra UVD Robots' ledelse. 

Hvor mange robotter, virksomheden har solgt, ønsker de ikke at oplyse af konkurrencehensyn.

Til gengæld oplyser ledelsen, at de øgede forvetninger til året netop er blevet fulgt op af endnu en ordre fra Kina. 

- Vi har for nyligt landet en aftale om at levere et trecifret antal robotter til en kunde i Kina, lyder det fra ledelsen i UVD Robots i en mail til Electronic Supply.

Beam-år 2020
Beam-robotten er udviklet af Blue Ocen Robotics, hvor efter den videre udvikling og salg er lagt ud i datterselskabet UVD Robots.

Og 2020 kommer til at stå i UVD Robots’ tegn, spår direktør i Blue Ocean Robotics Claus Risager.

- I 2019 intensiverede vi investeringerne i kommercialisering og produktudvikling i vores datterselskaber. Både i UVD Robots og i vores to andre datterselskaber forventer vi, at 2020 vil blive det store gennembrudsår. Det betyder, at vi forventer at fortsætte med at ansætte flere folk, særligt med fokus på salg og markedsudvikling samt produktionsmedarbejdere for at kunne holde trit med ordrebogen, siger CEO i Blue Ocean Robotics, Claus Risager, i en pressemeddelelse.

Og noget tyder på, at Claus Risager allerede har ret i sin prognose. Salget af UVD Robots desinfektionsrobot Beam er vokset med svimlende 1200 procent i løbet af corona-epidemien.

Robotterne er desuden at finde i over 50 lande blandt andet i Taiwan, Sydkorea, Japan, Italien, Spanien med flere.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095