23948sdkhjf

E-20 flytter til 2021

Arrangørerne bag elektronikmessen E-20 har valgt at rykke arrangementet til begyndelsen af 2021.

Årsagen er ifølge arrangørerne: ”…sikkerhedsmæssige årsager og af hensyn til udstillernes økonomi” fremgår det i en pressemeddelelse.

Messen bliver nu afholdt fra 9.-11. februar 2021.

Electronic Supply talte tidligere på måneden med projektleder for E-20 Søren Therkelsen, der dengang stadig troede, at messen ville finde sted i september. Men det viser sig ikke at holde stik.

- Vi har et ansvar
Beslutningen om at ændre E-20 til E-21 er truffet efter mange overvejelser og med involvering af en række interessenter i branchen og omkring messen, lyder det fra arrangørerne.

 - At afvikle elektronikmesse i september i år ville have været i overensstemmelse med regeringens retningslinjer. Dog har vi som arrangør et stort ansvar over for vores udstillere, samarbejdspartnere og gæster, hvoraf mange netop nu er presset hårdt på økonomien. Hertil kommer den sundhedsfaglige vurdering og risiko i at samle så mange udstillere og gæster allerede dagen efter, at forsamlingsforbuddet ophører, forklarer projektleder på elektronikmessen, Søren Therkelsen, og fortsætter:

- Alt i alt mener vi, at flytningen af årets messe er den eneste rigtige beslutning. Med den nye dato giver vi dels udstillerne en hjælpende hånd ved at fjerne en omkostning i efteråret, og dels sikrer vi, at udstillere og gæster på E-20 ikke skal føle sig utrygge ved at deltage på messen i september.

Stor opbakning
Flytningen af elektronikmessen sker i tæt dialog med en række udstillere og samarbejdspartnere, der alle bakker entydigt op om flytningen.

- En messe som elektronikmessen er helt afhængig af samarbejdet mellem arrangør, udstillere og partnere, hvorfor det er helt naturligt at inddrage dem i beslutningsprocessen, fortæller Søren Therkelsen og fortsætter:

- Derfor er vi også ualmindeligt glade for at modtage stor forståelse og opbakning til beslutningen om at rykke datoen. Vi har set frem til at præsentere E-20 med en lang række nye elementer og temaområder i september. Det kommer nu til at vente til foråret, men så vil vi til gengæld garantere en helt enestående udgave af landets største elektronikmesse, slutter Søren Therkelsen.

Fakta

  • E-20/21 løber af stablen den 9.-11. februar 2021
  • Elektronikmessen er afviklet i Odense Congress Center siden 2002

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081