23948sdkhjf

Wise Home har indledt jagten på en ny investor

Wise Home, der har udviklet en løsning til hjemtagning og afregning af forbrugsdata fra lejligheder, som kan bruges til energi- og forbrugsoptimering, er gået på jagt efter en ny investor til deres virksomhed.

Det fortæller virksomhedens direktør Per Holst til Electronic Supply.

- Vi er jo bare en flok klimatosser, der gerne vil gøre noget ved energiudledningen i bygninger, og derfor søger vi en investor, så vi kan komme endnu bredere ud, siger Per Holst, der nævner, at virksomheden blandt andet skæver mod markederne i udlandet.

Wise Home udvikler og installerer blandt andet målere til indeklima, men kan herudover også justere energiforbruget i bygninger efter behov.  

I gang siden efteråret
Processen med at finde en investor gik i gang i efteråret, og det var lige ved og næsten, at der blev landet en aftale med en ret stor aktør på det danske marked.

- Men så kom corona, og så faldt det til jorden. Så nu er det forfra, siger Per Holst.

Han fortæller, at Wise Home blandt andet har arbejdet med at gøre deres profil mere synlig og taget fat i netværket for at se, om der skulle være interesserede investorer.

- Heldigvis nåede vi lige en runde med investor-pitches i starten af marts, inden det hele lukkede ned. Vi var til et arrangement i Aalborg, hvor der var rigtig god interesse, så vi har flere dialoger kørende, men vi har langt fra lagt os fast, siger Per Holst.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078