23948sdkhjf

Genstart: Aalborg-virksomhed har fået 18 nye kunder i butikken

Det Aalborg-baserede IoT-udviklinghus Xtel Wireless er kommet på opgave.

Med støtte fra Industriens Fond, skal den hjælpe – indtil videre – 18 virksomheder i gang med at forløse deres digitale potentiale, der kan give en god opstart efter corona-krisen.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelse.

- I følge Dansk Industri ses det både efter SARS-virussens i 2003 og den nuværende Corona-virus, at de virksomheder der har klaret sig bedst, er virksomheder med en klar digital forretningsmodel og hurtig omstillingsparathed, lyder det fra Torben Lund Clement, administrerende direktør i Xtel Wireles. 

Derfor skal virksomheden nu hjælpe virksomhederne med de digitale færdigheder.

- Vi har (…) fået muligheden for at tilbyde vores innovationsforløb til 18 udvalgte virksomheder i Danmark, der har ønsket om at indfri deres digitale potentiale, men som har manglet midlerne til igangsættelsen, siger Xtel Wireless’ direktør Torben Lund Clement.

Afventer konsekvenser
Danmark er så småt på vej ud af Coronakrisen med den gradvise genåbning af samfundet, og mange afventer nu at se de økonomiske konsekvenser af krisen og nedlukningen - ikke kun af Danmark, men globalt.

- Kina er nogle måneder foran os, hvorfor det også er her vi kan se nogle økonomiske tendenser vi kan læne os op ad, siger Torben Lund Clement. 

- Industriens Fond finansierer forløbene og vi stiller vores IoT-platform, MovIoT, til rådighed, således at virksomhederne har mulighed for gennem et afgrænset og fokuseret forløb, at få klarlagt deres muligheder for at optimere deres forretning og skabe nye forretningsmodeller – noget vi unægtelig mener, der vil blive et klart og omfattende behov for efter denne krise, siger han.

Tilbuddet løber fra 1. juni 2020 til 1. marts 2021. Virksomheder der ønsker at deltage kan kontakte Xtel Wireless for yderligere information.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079