23948sdkhjf

LED-virksomhed kom i mål: Henter 32 millioner på børs-debut

LED iBond fik en forrygende start på børsen. Hele 11 gange er virksomhedens aktieudbud blevet overtegnet.

Det fortæller LED iBonds direktør Rolf H. Sprunk-Jansen.

- Interessen for vores børsnotering har været helt overvældende, siger han.

I kroner og øre betyder det, at LED iBond hentede 32,2 millioner kroner, hvilket var den øvre grænse, som virksomheden selv havde sat. Ledelsen gik efter mellem 25 og 32,2 millioner kroner, men havde godt på fornemmelsen, at de gik til den høje side.

Det fortalte Rolf H. Sprunk-Jansen til Electronic Supply, netop da aktieudbuddet var gået i gang.

- Allerede inden det gik i gang på børsen, havde vi forhåndstegninger på omkring 20 millioner kroner, så vi var et godt stykke af vejen, sagde han Rolf H. Sprunk-Jansen.

Dyrker megatrends
Nettoprovenuet fra udbuddet skal bruges til at accelerere selskabets kommercielle aktiviteter indenfor de tre forretningsområder intelligente bygninger, UV desinfektion og vertikalt landbrug, oplyser direktøren.

- Vi er bevidste om vores nye aktionærers tiltro til selskabet, og vi vil gøre vores bedste for at leve op til denne tillidserklæring. LED iBond International er fast besluttet på at sikre det bedst mulige udbytte af de stærke megatrends, der driver de tre markeder for vores digitale belysningsplatform (...) Nu har vi fået økonomisk styrke til at realisere potentialet, siger han i en selskabsmeddelelse. 

Første handelsdag på Nasdaq First North Growth Market Denmark forventes at blive 15. juni 2020.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063