23948sdkhjf

Virtuel robotrådgivning på vej ud i Europa

Tidligere på året lancerede #Howtorobot en ny platform, der skulle matchmake virksomheder og sætte skub i handlen af robotter. 

Den digitale platform har kort og godt til formål at hooke potentielle købere op med nogle af de mange tusind robotleverandører, der findes. 

Nu har #Howtorobot, foranlediget af corona-krisen, lanceret et nyt koncept - tjeneste om man vil - som en forlængelse af platformen. 

Virksomheden kalder det ’Robotekspert i lommen’. Tjenesten forbinder nemlig produktionsvirksomheder virtuelt med roboteksperter – og undgår derved fysisk kontakt.

- Værktøjet gør robotrådgivning lettilgængelig for hele industrien. Mange virksomheder leder efter de områder i produktionen, hvor det bedst kan svare sig at automatisere og indføre robotter. I stedet for at få en robotrådgiver til at møde fysisk op på fabrikken, kan virksomheden nu give rådgiveren en virtuel gennemgang via telefonen, siger adm. direktør for #HowToRobot, Søren Peters.

Det er ikke bare danske virksomheder, som kan få gavn af #Howtorobots nye tjeneste. #Howtorobot arbejder netop nu på at få mulighed for at udrulle tjenesten til mere end to millioner europæiske produktionsvirksomheder. 

- Vi er i dialog med industrisammenslutninger og lignende organisationer på tværs af Europa, som ønsker at øge deres medlemmers konkurrencedygtighed ved hjælp af automatisering. De ser et stort behov for nem adgang til viden om, hvordan man sikrer succesfulde robotprojekter, siger Søren Peters.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078