23948sdkhjf

Designchef forlader B&O

Snorre Kjesbu, der har båret titlen som Exevutive Vice President og Head of Design, Creation and Fulfilment, forlader B&O for at hellige sig et job uden for koncernen.

Kjesbu har været i designchef i B&O siden marts 2019, fremgår det af hans linkedinprofil.

Det fremgår ikke, hvilket job Kjesbu nu skal have, men han uddtaler i en pressemeddelelse, at "....det her var en mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til."

Det oplyser B&O i en pressemeddelelse tirsdag.

Ny mand konstitueret

Med virkning fra 11. august er Martin Skov, Vice President og Head of Product Creation, udpeget som midlertidig Head of Design, Creation and Fulfilment, indtil en permanent løsning er på plads.

Martin Skov har været hos Bang & Olufsen i mere end ti år og har omfattende erfaring med produktudvikling, planlægning og leverandørstyring. Snorre Kjesbu vil fortsætte i selskabet indtil 30. september 2020 og hjælpe med at overlevere sine opgaver.

- Jeg vil gerne takke Snorre for hans bidrag til Bang & Olufsen, og jeg ønsker ham alt det bedste i hans nye virke. Vi har et stærkt og velfungerede team med meget erfarne og dygtige folk, som  arbejder målrettet med at udvikle nye innovative produkter i tråd med vores strategi, og jeg er glad for, at Martin Skov har sagt ja til at tage over indtil videre, siger B&Os administrerende direktør Kristian Teär.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078