23948sdkhjf

IoT-virksomhed søger ansatte efter millionordre

Den nordjyske IoT-virksomheden GateHouse Telecom har netop landet en aftale i millionklassen med spanske Sateliots, og det kommer til at betyde flere ansatte til virksomheden i Nørresundby.

Det forklarer Per Koch, der er business development manager i virksomheden.

- Lige nu søger vi fire nye medarbejdere, som blandt andet skal hjælpe til med projektet. Det drejer sig helt konkret om ingeniører og IT-specialister. Der kan på sigt komme flere nyansættelser, da der er tale om en større aftale samt udviklingen af en ny teknologi, som vores virksomhed har strategisk fokus på. Vi ser således aftalen som en oplagt mulighed for at skabe vækst, siger han.

Målrettet søfarten

Den nordjyske virksomhed skal levere software kommunikationssoftware til Sateliot, der er i gang med at etablere verdens første rumbaserede 5G Internet of Things (IoT)-netværk, der hovedsageligt skal levere data fra IoT-enheder i fjerne egne og til søs.

Kommunikationssystemet gør det muligt for IoT-enheder og netværksoperatører at skifte fra landbaserede netværk til Sateliots satellitbårne IoT-netværk – eksempelvis når et skib kommer langt ud til søs og dermed uden for de landbaserede netværks rækkevidde.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079