23948sdkhjf

Iværksætterfirma styrker bestyrelsen med kendt navn

Michael Ritto indtræder som bestyrelsesformand og investor i AIAIAI, som producerer hovedtelefoner til blandt andre Apple.
Den danske producent af hovedtelefoner AIAIAI har fået et rutineret navn som bestyrelsesformand og investor.

Det drejer sig om Michael Ritto, som blandt andet har været med til at stifte Medley Records og været direktør i Nordisk Film.

53-årige Michael Ritto stoppede hos sidstnævnte i december 2008 med en melding om, at han nu ville hellige sig en jordomrejse med familien og derefter en tid som partner og investor i lovende firmaer.

Har en uvurderlig indsigt
- Det giver os en masse tyngde, at Michael Ritto går med som investor, og endnu vigtigere som medspiller i forhold til fremtidens udvikling. Jeg vil ikke lægge skjul på, at han var den første mand vi havde i kikkerten. Han kan bidrage med alt lige fra sparring og forretningsudvikling til viden omkring forhandlinger, siger AIAIAI-medstifter Jacob Moesgaard og fortsætter:

- Ritto har helt uvurderlig indsigt og forståelse for musikbranchen generelt. Blandt andet til de mekanismer der præger markedet, og som det tager mange år at opbygge kendskab til. Desuden har han erfaring med at bygge markeder op internationalt.

Læs også: Apple vælger danske hovedtelefoner

Hovedpersonen selv ser også frem til det nye samarbejde.

- I de seneste mange år har musikbranchen handlet om digitalisering og et faldende marked. Derfor har det været meget interessant for mig med en forretning, der ligesom musikbranchen i gamle dage også handler om papkasser med produkter, der skal flyttes fra A til B. Det vil sige, at jeg kommer tilbage til købmandskabet. Og det er – sammen med AIAIAIs kæmpe potentiale – baggrunden for mit engagement i denne spændende virksomhed, siger Michael Ritto.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078