23948sdkhjf

Scanner-virksomhed henter ny CEO i Falck

3Shape, der udvikler og producerer 3D-scannere og tilhørende software til tandlægeindustrien, har fået ny direktør.

Der er tale om Jakob Just-Bomholt, der tiltrådte 1 august.

Jakob Just-Bomholt kom til stillingen i 3Shape fra Falck, hvor han de seneste år har været medlem af direktionen og haft ansvaret for Falcks globale ambulance- og brandaktiviteter.

- Det er selvfølgelig en anden verden at levere højteknologiske 3D-scannere og software til tandlæger over hele verden. Men samtidig er jeg ikke i tvivl om, at mit arbejde i og min erfaring fra den globale sundhedsindustri vil komme mig til gode i dette job, siger Jakob Just-Bomholt.

Afløser to

På posten som CEO i 3Shape har han afløst selskabets to stiftere, Tais Clausen og Nikolaj Deichmann. De er nu begge trådt ud af selskabets daglige ledelse og indtrådt som næstformænd i bestyrelsen.

I efteråret 2019 tiltrådte Widex' tidligere topchef og nuværende bestyrelsesformand i Velux A/S, Jørgen Jensen, som formand for 3Shape. Efterfølgende er Mikael Worning, præsident Demant Inc. i USA, og Henriette Schütze, CFO hos Gubi, også indtrådt i bestyrelsen.

3Shape har netop rundet 1600 ansatte på verdensplan. I Danmark arbejder der mere end 400 medarbejdere på Kongens Nytorv.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125